петак, 12. октобар 2012.

Forever Freedom


Aloe Vera Forever Freedom

PROBLEMI VEZANI ZA ZGLOBOVE, TETIVE, LIGAMENTE I MISICE
Novi, moze se odgovorno reci revolucionarni proizvod kompanije FLP, nastao je kombinacijom tradiocionalnog Aloe Vera Gela i niza prirodnih supstanci koji svojim usaglasenim delovanjem daju do sada najuspesniji zapazeni efekat u terapiji inflamatornih reumatskih bolesti, zatim reumatskih i nereumatskih oboljenja mekih tkiva i uopste problema vezanih za zglobove, tetive, ligament i misice.

Ozbiljniji poremecaji koji rezultiraju reumatskim bolestima poput reumatoidnog i kostanog artritisa i artritisa koji korelira sa psorijazom, zatim reumatska i nereumatska oboljenja mekih tkiva kao sto su zapaljenje misica, tetiva, sinovijalne membrane i zglobova ili pak kostobolja kao posledica spondilitisa, uobicajene povrede u sportu kao sto je vise puta ponovljeno istezanje tetiva i ligamenata, povrede specificne za bavljenje odredjenim sportom poput tzv. “teniskog lakta” i dalje bolovi u ledjima, isias, misicni reumatizam i fibromialgija, problem su sa kojima se svakodnevno nosi veliki deo populacije medju kojima je najvise ljudi sa prekomernom telesnom tezinom, sportista i onih koji se bave teskih fizickim poslovima. Ucestalost pomenutih tegoba korelira sa godinama, a statistika ukazuje na to das u im zene podloznije.

Ovi problemi su najcesce resavani uzimanjem nesteroidnih anti-inflamatornih lekova u vidu tablet ili krema za spoljnu upotrebu, kao i lekova snaznijeg dejstva poput steroida i imunosupresiva. Mnogima je poznato da nezeljni efekti pomenutih nesteroidnih preparata poput ibuprofena nisu beznacajni (krvarenje nastalo perforacijom cireva u dvanaestopalacnom crevu i zelucu, hepatitis, poremecaj funkcionalnih testova jetre, a redje i anafilakticke reakcije).

Postavlja se pitanje – sta bi moglo biti bezbedna i efikasna alternative – nesto sto bi pored svojstava da otklanja bol i smiruje zapaljenje (ublazi simptome) imalo sposobnosti da spreci progresivne procese u smislu nastajanja novih ostecenja, a postojeca otkloni.

Nije nimalo smelo reci da je kompanija FLP, uz pomoc ekipe strucnjaka, izbacila na trziste proizvod koji ne samo da je dostojna zamena analgetickom i antiinflamatornom svojstvu gore pomenutih medikamenata, vec svojim reparativnim delovanjem omogucuje poboljsanje, pa i potpuno otklanjanje postojecih tegoba, a sve to sinergizmom niza prirodnih komponenata koje ulaze u njen sastav. Njihovim sadejstvom, ne samo da se uspesno otklanja bol, redukuje zapaljenje i obnavlja pokretljivost, vec se hrskavica stiti od daljeg “habanja” i istovremeno stimulise stvaranje nove. Kada, uz sve pomenuto, dodamo da nezeljenih dejstava nema, jasno je da je u pitanju preparat bez konkurencije kada je ova problematika u pitanju.

- Kljucni sastojsci koji ulaze u sastav Forever Freedom gela

GLUKOZAMIN SULFAT – komponenta koja je prirodni sastojak hrskavice i veoma je vazna u formiranju njene potke i infrastructure. Sa godinama se smanjuje sposobnost organizma da je sintetise, pa je dopuna vrlo pozeljna posebno kada se ima u vidu naucno potvrdjena cinjenica da oralno uzet glukozamin definitivno nalazi nacin da udje u sastav hrskavice zgloba. Isto istrazivanje je pokazalo da je doza od 1500mg Glukozamin sulfata (pomenuta kolicina se nalazi u 1 dl Freedom gela) ekvivalentna doza od 1400mg ibuprofena kada je u pitanju efikasnost u eliminaciji bola.

HONDROITIN SULFAT – takodje prirodna komponenta hrskavice; formira matriks i u kombinaciji sa glukozaminom ima izuzetno snazan amortizujuci efekat. Takodje doprinosi viskozitetu sinovijalne celije koja bi nastala kao posledica trenja kompatibilnih povrsina spojenih zglobom.

METILSULFONILMETAN (MSM) – komponenta koja ulazi u sastav svake celije u organizmu i neophodna je u procesu sinteze protein; primarni je izvor sulfuril grupe kriticne u formiranju zdravog vezivnog tkiva i funkcije zglobova. Sama po sebi ima snazno analgeticko i antiinflamatorno svojstvo.

VITAMI C – nuzno je potreban za postizanje maksimalnih efekata prethodno pomenute komponente MSM; veoma je znacajan u produkciji kolagena i vezano za to neophodan u procesu formiranja zdrave hrskavice.

Iako na trzistu postoje brojni produkti koji sadrze pomenute supstance, nijedan od njih nema efekat Forever Freedom gela. Za vecinu drugih preparata potrebno je u proseku oko tri meseca kontinuirane upotrebe da bi pokazale svoj ucinak. U slucaju Freedom gela dovoljan je period od 10 dana i to zahvaljujuci bazi od aloe koja visestruko povecava absorciju i biolosku iskoristljivost datih komponenata.


SASTAV: Aloe Vera Gel sa dodatkom Glukozamin sulfata 1500mg, Hondroitin sulfata 1200mg, Metilsulfonilmetanoma (MSM) 750mg i C vitamina 250mg na 1,2dcl Freedoma (preporucena dnevna doza).

Nacin upotrebe: Kao i Aloe Vera Gel, 1,2dcl dnevno

Rok trajanja: 4 godine (posle otvaranja – 3 meseca uz drzanje u frizideru)

Pakovanje: 1 litar

Cena : 36,50 eura

+381 (064) 376-74-92         +381 (062) 825-87-96

Нема коментара:

Постави коментар