петак, 12. октобар 2012.

Forever Pro 6



FOREVER PRO 6 - regulise rad prostate

Forever PRO 6 je mesavina sest vitamina, mineral i biljaka namenjenih prostati. Prostata je zlezda velicine oraha i nalazi se ispod besike. Mnogi muskarci starosti preko 40 godina su osetili poboljsanja stanja prostate upotrebom prirodnih preparata. Saw Palmetto i Pygem Extract sadrze esencijalne masne kiseline i sterole koji su neophodni za pravilan rad prostate.

VITAMIN E, SELEN I LIKOPEN (iz paradajza) su snazni antioksidanti koji pomazu ispravnom funkcionisanju prostate tako sto sprecavaju razorno dejstvo slobodnih radikala.

BETA SITOSTEROL dodatno doprinosi pravilnoj funkciji prostate, smatra se da doprinosi i odrzavanju nivoa dobrog holesterola.

SAW PALMETTO (Serenoa repens) je palma koja raste u Severnoj Americi i to na Jugoistocnoj obali Atlantika. Plod, tacnije sitne bobice ove palme su se pokazale izuzetno efikasne kod uvecane prostate i celavosti. Deluje kao anti-androgen.

PLYGEUM AFRICANUM je zimzeleno drvo koje raste u visim oblastima centralne i juzne Afrike. Koriscen je za smetnje sa mokrenjem. Dokazano je da ima tri sastojaka koji mogu pomoci kod uvecane prostate. Njegova dejstva su: smanjuje upalu i otok prostate, smanjuje problem sa mokrenjem, pomaze u jacanju seksualne aktivnosti.

Iskoriscavanjem moci ovih blagotvornih sastojaka i njihovim koncentrisanjem u proizvod koji se jednostavno koristi FLP je proizveo najjace prirodno sredstvo za ispravno funkcionisanje prostate na trzistu danas.

NACIN UPOTREBE: 3 tablete dnevno kao dodatak ishrani

Pakovanje: 90 tableta

Cena : 29,30

+381 (064) 376-74-92        +381 (062) 825-87-96

Narucite odmah

Нема коментара:

Постави коментар