петак, 12. октобар 2012.

Forever Lean


FOREVER LEAN - Redukuje apsorpciju kalorija

Forever Lean sadrzi revolucionarne sastojke koji pomazu telu da redukuje apsorpciju kalorija iz mast ii ugljenohidrata. Prvi od ovih sastojaka je jedinstveno vlakno koje apsorbuje masnocu, dobijeno je iz kaktusa - Opuntia Ficus Indica, poznata jos i kao indijska smokva ili bodljikava kruska.

Studije su pokazale da ovo jedinstveno vlakno ima visoku moc vezivanja masnoce, u poredjenju sa drugim vrstama biljaka. Drugi jedinstveni sastojak u Forever Lean je protein specijalno dobijen iz bobice biljke Phaseolus vulgaris, koja je poznata jos i kao beli bubreg.

Ovaj protein smanjuje nivo secera u organizmu i privremeno inhibira aktivnost enzima koji pretvara skrob u secer. Ova dva revolucionarna sastojka potpomazu uspostavljanje idealne tezine tako sto zaustavljaju neke masne i ugljene kalorije koje covek unosi u svoj organizam. Treci efikasan sastojak u proizvodu Forever Lean je Chromium Trichloride. Hrom je veoma vazan mineral koji pomaze regulaciju secera u krvi delujuci kao GTF (glucose tolerance factor) kofaktor. Posebno je vazan normalan metabolizam. Medjutim, da bismo dobili maksimum efekta ovog saplementa, bitno je upraznjavati pravilnu dijetu i redovne vezbe radi potpune kontrole i dostizanja idealne tezine.

- Zaustavlja apsorpciju kalorija iz masti i ugljenohidrata

- Hrom pomaze regulaciju secera u krvi i dovodi metabolizam u normal

- Privremeno inhibira apsorpciju kalorija iz secera

UPUTSTVO: Uzimati po 1 kapsulu sa vodom pola sata pre jela ili uzine, maksimum 4 kapsula na dan.

Pakovanje: 120 kapsula

Cena : 32,00 eura

Нема коментара:

Постави коментар