недеља, 14. октобар 2012.

Forever Pomesteen Power


Super Antioksidant

Neosporna je cinjenica das u antioksidanti od velike vaznosti za nase zdravlje. Danas, medjutim, medju nutricionistima se vode mnoge rasprave o tome koje voce je najjaci antioksidans, koje ima najveci sadrzaj XANTHONES ili ima najvecu ORAC vrednost. Forewer Pomesteen Power poseduje sve navedene karakteristike kao mesavina vocnih sokova i ekstrakata nara, kruske, mangostena, malina, kupina, borovnice i semenki grozdja.

Vrednost ORAC (Oxygen Redical Absorbance Capacity, mogucnost absorbovanja slobodnih kiseonickih radikala) je pokazatelj koliko dobro antioksidans sprecava slobodne radikale da nanesu poremecaj. ORAC vrednosti voca su veoma razlicite, cak se i kod iste vrste voca javljaju razlicite vrednosti u zavisnosti koliko je vremena proteklo od branja. Najznacajnije je to das u svi sastojci koji cine Freedom Pomesteen Power pri vrhu liste najvecih vrednosti ORAC, posebno nar i mangosten.

Sok nara sadrzi vise polifenola (antioksidans) nego crno vino, zeleni caj i sok pomorandze, pri tom je i odlican izvor vitamina A, C i E i jedinjenja gvozdja.

MANGOSTEN – popularno azijsko voce. Zbog njegovog odlicnog ukusa kraljica Viktorija ga je proglasila za svoje omiljeno voce, od tada ga nazivaju “Kraljicom voca”. Vrlo je visoke ORAC vrednosti i bogato je blagotvornim ksantonima. Ksantoni su familija jedinjenja prirodno sadrzanih u vocu, a pri tom su super snazni antioksidansi. Osetite neverovatnu moc antioksidanasa nara, mangostena i ostalog egzoticnog voca upotrebom Forever Pomesteen Power.

NACIN UPOTREBE: Promuckati dobro pre upotrebe. Koristite 30ml dnevno ili po zelji. Preparat drzati u frizideru i popiti u roku od 30 dana od otvaranja.

Pakovanje: 473 ml
Cena : 28,00 eura
+381 (064) 376-74-92           +381 (062) 825-87-96



Нема коментара:

Постави коментар