петак, 12. октобар 2012.

Aloe Propolis KremaAloe Propolis krema dobijena je kombinujući nase svetski poznate pčelinje proizvode i proizvode od Aloe Vere, Aloe Propolis kremavlaži i neguje kozu. Osim Aloe Vera gela Aloe Propolis kremasadrži i propolis ( prirodni antibiotik koji dezinfikuje i ima antibakterijsko dejstvo ), ekstrakte raznih lekovitih biljaka ( npr: kamilica, gavez ), kao i vitamine A i E. Aloe Propolis krema deluje umirujuće na promene na kozi, kondicionira je i deluje hidrantno. Posebno se Aloe Propolis kremapreporucuje za upale na koži, a kao sredstvo za negu može se koristiti u neograničenim količinama.
Osnovni sastojci Aloe Propolis kreme su: 100% Stabilizovani Aloe Vera Gel, propolis - prirodni antibiotik, ekstrakti lekovitog bilja sa umirujućim delovanjem, vitamini A i E i sredstvo za hidrataciju.
Upotreba Aloe Propolis kreme:
Razne promene na koži, opekotine, ogrebotine, ekcemi, čirevi, apscesi, svrab, upale , bolne otekline, gljivične promene, razne iritacije kože u ginekologiji itd. Veoma je delotvorna i kao zaštitna krema u kozmetici.

Pakovanje:118g

Cena  : 20,90 eura
+381 (064) 376-74-92        +381(062) 825-87-96
Narucite odmah

Нема коментара:

Постави коментар