уторак, 9. октобар 2012.

Caj - Aloe Vera Blossom Herbal



Caj od cveta aloje i raznog drugog lekovitog bilja

Ovaj caj je prirodno siromasan kalorijama, bez kofeina i sastavni je deo prirodnog i zdravog nacina ishrane.

Caj je finog ukusa i mirisa i pomaze kod varenja i grceva u stomaku, detoksikator i nezaobilazan u dijetalnom program.

Postoje indije da pomaze i kod bolesti srca, poboljsava cirkulaciju, smanjuje bolove, nivo secera u krvi, olaksava problem sa prostatom i poboljsava potenciju.

- CIMET – ima stimulativno i antisepticko dejstvo. Sprecava truljenje, smanjuje grceve i krvarenje. Stvara insulin i snizava nivo secera u krvi. Koristi se u slucajevima upale grla, prehlade i kod malaksalosti srca.

- KARANFILIC – stavlja se u kuvano vino. Dezinfikuje, osvezava ii ma fungicidno dejstvo. Koristi se protiv truljenja, deluje na enzyme, odn. smanjuje bolove u misicima.

- DjUMBIR – pomaze kod mucnina, ali ga samo ne treba piti u trudnoci. Resava problem sa varenjem i grceve izazvane zenskim problemima. Kod bolesti srca snizava pritisak i sprecava nastajanje trombova.

- ANIS – deluje pozitivno kod astme, kaslja i bolesti respiratornog trakta. Mogu ga koristiti i mala deca. Sadrzi komponentu ESTROGENA koji pomaze kod problema sa menopauzom i prostatom. Ubrzava regeneraciju jetre.

- KAMILICA – poboljsava varenje. Smiruje problem sa carom. Smanjuje bolove u zglobovima i sprecava truljenje.

- KUPINOV LIST – koristi se protiv proliva, preciscava krv.

- SENA – koristi se za unutrasnje ciscenje creva.

- PUPOLjAK ALOJE – koristi se za unutrasnje rane, cireve, bakterije i u slucajevima secerne bolesti. Ima pozitivno dejstvo kod LEUKEMIJE.

Pakovanje: 25 kesica odvojeno hermeticki zapakovanih

Cena : 18,6 eura

Telefon : ( 064)- 376- 74- 92

Нема коментара:

Постави коментар