понедељак, 15. октобар 2012.

FAB Forever Active Boost


10 Razloga zbog koji treba upotrebljavati Aloe Vera-u.



Naš fantastični novi Forever Active Boost - prirodni energetski napitak brzo i efikasno obezbedjuje dodatnu energiju koja Vam je neophodna za aktivan način života.
  
Forever Living je našao rešenje koje će vam pomoći da se oporavite i revitalizujete kada ste iscrpljeni. FAB odmah i dugotrajno obezbedjuje dugotrajnu energiju.

Ova energija potiče od Guarane, a dugotrajnu energiju omogućuje specijalna tehnologija koju su razvili ruski sportski naučnici i istraživači, a sustina je u originalnoj mešavini adaptogenih biljka i biljkama koje su bogate hranljivim elementima i materijama kao što je i Aloja. 

FAB deluje brzo, osvežava i omogućava da ostanete budni i puni energije tokom čitavog dana, a ujedno vas revitalizuje tako da vam obezbedjuje izdržljivost i koncentraciju da uradite ono što morate i želite da uradite.

Preporuka: Sa energetskim pićima ne treba preterivati pa se stoga preporučuje od 1 - 3 konzerve u toku dana. Lagano propumćkajte i služiti rashladjeno.

Sa kombinacijom aloe i mešavine adaptogenih biljaka, vitamina i drugih hranljivih sastojaka, ovaj ukusan napitak će Vam pomoći da budete puni energije tokom celog dana. 250 ml
Ovaj energetski napitak napravljen je specijalnom tehnologijom kojom su sacuvane sve hranljive materije iz sredisnjeg dela lista i na taj nacin vraca energiju tokom dana, pogotovo ako ste pod stresom i zatrpani gomilom posla !!!
Kolicina 250 ml

Cena : 34,5 eura

Нема коментара:

Постави коментар