уторак, 16. октобар 2012.

Forever Bee Propolis



Forever Bee Propolis je zaštitna supstanca koju skupljaju i koriste pčele da bi održavale košnice čistim. Propolis je toliko efikasan da je unutrašnjost košnice sigurnija i čistija od većine operacionih sala. Budući da propolis sadrži 22 aminokiseline, kompleks B vitamina, matični mleč, Forever Bee Propolis je odličan način da pomognete imunološkom sistemu organizma.
Propolis je najpoznatiji prirodni antibiotik Forever Propolis u obliku tableta je proizveden od najčisijih sirovina: prirodnog propolisa, Aloe vere i ekstrakta kamilice. Propolis kao lek je poznat od davnina. U narodnoj medicini je korišćen za tretman otvorenih povreda i rana. Propolis se lako apsprbuje u organizmu, ne oštećuje korisnu crevnu floru i ne dovodi do rezistentnosti mikroorganizama, radi čega se smatra veoma pogodnim kao preventivna zaštita od raznih infekcija. Kad se uzima u kombinaciji sa Aloe vera napitcima daje izvanredne rezultate u imuno-bioloskoj terapiji, za opšte jačanje imunog sistema.
Propolis kao lek se najcešće preporučuje za sledeća stanja: razne upale i infekcije disajnih organa, katar zeludca,infekcije zucne kese i žucnih kanala, mokraćnih puteva, ginekoloskih upala, promena na koži uz istovremenu primenu Aloe Propolis kreme.
Dnevne doza Forever Bee Propolisa je 2-3 puta po jedna tableta, najbolje ispod jezika.
Sadrži: 16 vitamina, sve minerale, enzime i koenzime, biljne masne kiseline, ugljene hidrate, aminokiseline i proteine. Povećava izdržljivost i imunitet organizma, smanjuje upale.
Kolicina  60 tableta
Cena : 33,70 eura

+381 (064) 376-74-92          +381 (062) 825-87-96


Нема коментара:

Постави коментар