четвртак, 11. октобар 2012.

Forever Immunoblend



Forever ImmuBlend predstavlja potporu svih aspekata funkcionisanja imunog sistema, od prve do poslednje odbrambene linije.
Neophodan je u kombinaciji sa Aloja Vera gelom(uz dodatak antioksidanasa) jer zajedno deluju na kompletno podizanje imuniteta kompletnog organizma.
Imunski (imunološki) sistem je odbrambeni sistem organizma koji ga štiti od napada stranih mikroorganizama (virusa, bakterija, gljivica i parazita), njihovih hemijskih supstanci (toksina), kao i sopstvenih izmenjenih (npr. tumorske) i istrošenih ćelija.
Postoje dve komponente ovog sistema:
nespecifični, urođeni i specifični, stečeni imunitet.
Nespecifični imunitet čini prvu liniju odbrane organizma, postoji pre kontakta sa uzročnicima bolesti i reaguje na isti način prema svakom štetnom agensu.
Specifični imunitet se razvija u kontaktu sa uzročnicima bolesti, ne postoji pre prvog kontakta i potrebni su dani, nedelje, meseci da bi se razvio. Ova dva dela imuniteta ne deluju razdvojeno jedan od drugog, već se međusobno dopunjavaju.
Imunitet može biti oslabljen iz više razloga: kao posledica nekog upalnog procesa, bolesti, nedovoljnog unosa hranljivih materija iz hrane, ili pod uticajem nekih virusnih ili baktrijskih infekcija, a i kao posledica neredovne ishrane i loseg načina života (pusenje, alkohol, rad po smenama, iscrpljenost, stres. . . )
U poremećaje imunskog sistema spadaju autoimune bolesti, alergijske reakcije, kao i stanja imunodeficijencije (smanjene aktivnosti odbrambenog sistema).
Kod autoimunih bolesti je poremećeno svojstvo imunloške tolerancije prema sopstvenom tkivu, pa odbrambeni sistem reaguje protiv sopstvenog organizma.
Kod alergijskih reakcija dolazi do preteranog aktiviranja imunskog sistema, kao i do aktiviranja pogrešnih mehanizama odbrane. Imunodeficijencije mogu biti urodjene i stečene (npr. SIDA)
Usled oslabljenog imuniteta dolazi do razvoja raznih AUTOimunih bolesti:
Autoimune bolesti su brojni poremećaji koji nastaju kao posledica gubitka imunološke tolerancije organizma na sopstvene antigene, ili najkraće rečeno radi se o bolestima kod kojih sam organizam napada sopstvene ćelije.
Ove bolesti se najčešće javljaju kod osoba sa genetičkom predispozicijom, izazvanom brojnim egzogenim i endogenim faktorima.
Bilo koji poremećaj u radu imunskog sistema ima za posledicu slabost tog sistema, koja dovodi do različitih poremećaja, koji mogu biti od lakih alergijskih do teških imunoloških bolesti, različitih imunoloških deficijencija i tumora.
Svaki od sastojaka naše originalne mešavine je posebno odabran zbog odlučujuće uloge koju ima u poboljšanju funkcije imunog sistema Našeg organizma.
Ona pomaže biološkom odbrambenom sistemu da dostigne svoje maksimalne mogućnosti da biste mogli bez brige da obavljate svoje svakodnevne poslove.
Zdrav i jak imunitet se postiže i održava tako što je neophodno da u našem telu bude više zdravih ćelija, a broj zdravih ćelija zavisi od ćelijske ishrane:
Zdrava ćelija = Zdrav organizam + pravilna ishrana = Jak imunitet
Naša hranljiva mešavina koja pojačava imunitet obuhvata snagu laktoferina, maitake i shiitake pečuraka, zajedno sa vitaminima C i D, kao i dodatkom cinka.
Svaki od ovih kljucnih sastojaka doprinosi blagostanju Vašeg organizma:
Frukto-oligosaharidi – proizvode zdravu koncentraciju probiotskih bakterija u sistemu za varenje.
Laktoferin – potpomaže proizvodnju imunih celija i održanje optimalne koncentracija korisnih bakterija u crevima
Maitake i shiitake pecurke – potpomažu proizvodnju imunih celija i kardiovaskularnu funkciju
Vitamin D– pojacava imune celije
Vitamin C –bori se protiv slobodnih radikala
Cink – bori se protiv slobodnih radikala i potpomaže proizvodnju imunih celija
Ova ekskluzivna formula odnosi se na sve aspekte funkcionisanja imunog sistema, obezbedujuci osnovne hranljive sastojke za zdrav imuni sistem i prirodne biljne sastojke koji sinergicki pojacavaju imunu funkciju
Ostali sastojci su specijalno odabrane materije iz voća, povrća i u medicini priznatih lekovitih biljaka: mikrokristalna celuloza, hidroksipropil metil celuloza, stearinska kiselina, magnezijum starat, kroskarmeloza natrijum, silicijum dioksid, natrijum karboksi-metil celuloza, dekstrin, dekstroza, soja lecitin i natrijum citrat.
SADRŽAJ: 60 tableta
Cena : 22 eura

Нема коментара:

Постави коментар