уторак, 16. октобар 2012.

Forever Bee Pollen




Forever BEE POLLEN - Polen - cvetni prah
Polen je oplodjujuci prah cveca. Pcele ga skupljaju i nose u svoje kosnice za hranu. Bez polena, biljke, drvece i cvece ne bi postojalo, cak i mi zavisimo od njega.
Forever Bee Polen se skuplja u posebno pakovanim nerdjajucim celicnim kolektorima iz cvetova iz udaljenih, visokih i pustih predela. To obezbedjuje najsveziju i najmocniju prirodnu hranu. Forever Bee Polen je u potpunosti prirodan i ne sadrzi zastitna sredstva, vestacke boje ili ukuse.
Bee Polen sadrzi sirok spektar hranljivih sastojaka i potpomaze ocuvanju dobrog zdravlja. To ukljucuje sve vitamine B kompleksa i vitamin C. Posto su oni rastvorljivi u vodi moraju se uzimati svakodnevno. Bee Polen sadrzi i vitamine D, E, K i Beta karoten (vitamin A), plus mnoge minerale, enzyme i koenzime, biljne masne kiseline, ugljene hidrate, protein i 22 aminokiseline, ukljucujuci svih 8 esencijalnih aminokiselina koje organizam nije u stanju da sam proizvede. Bee Pollen je jedna od najkompletnijih vrsta hrane.
Bee Pollen i lecithin koji postoji u svim celijama i pomaze u metabolizmu masti. Hranljivi sastojci u Bee Pollen-u se lako vare i apsorbuju u ljudskom organizmu. Forever Bee Polen pomaze u ocuvanju zdravog cirkulatornog, digestivnog, imunog i nervnog sistema.
Od rezultata klinickih ispitivanja izdvajamo rezultate R.A. Chauvina koji je ustanovio da polen potpomaze regulisanje rada creva, kod malokrvne dece povecava stvaranje crvenih krvnih zrnaca, starijim osobama se vraca snaga, bolje se osecaju. Polen popravlja apetit, povoljno deluje na raspolozenje, olaksava intelektualni rad, popravlja snabdevanje mozdanih celija krvlju, podstice rast, jaca i popravlja vid.
Najvaznija dejstva polena:
- regulise varenje, rad creva, vraca apetit; - deluje protiv proliva i protiv zatvora; - ublazava simptome starenja; - regulise poremecaje krvotoka; - pomaze kod problema sa dijabetesom; - otklanja fizicki zamor; - otklanja psihicke smetnje; - jaca i popravlja vid; - olaksava intelektualni rad; - kod skleroze; - kod ostecenja nastalih zracenjem; - kod adenoma prostate.
Polen nije lek vec visokovredna hrana koja cuva ili vraca pravilno funkcionisanje organizma. FLP nudi polen u obliku tablet obogacen medom i maticnim mlecom. Da bi se izbegle eventualne alergije preporucuje se pocetna doza od ¼ tablet dnevno, a zatim postepeno povecavati dozu do 3x1 tbl dnevno.
Sastav: 1 tbl sadrzi 500 mg cistog polena, med, maticni mlec, stearinsku kiselinu.

Pakovanje: 100 tableta

Cena : 16,10 eura


Нема коментара:

Постави коментар