петак, 12. октобар 2012.

Forever Bee Honey



Forever Bee Honey ukusni med je izvor prirodne blagodeti, njegovi ugljeni hidrati i minerali, kao što su kalcijum i fosfor, čine Foreverov med izvanredno brzim izvorom energije. Sa odprilike 70 kcal po porciji, Forever Bee Honey obezbeđuje neverovatnu kombinaciju vitamina, minerala, enzima, proteina i aminokiselina.
Forever Bee Honey med je 100% prirodni nefiltriran i nepasterizovan, obogaćen matičnim mlečom i polenom, vrhunskog kvaliteta. Forever Bee Huney je od mnogobrojnog pustinjskog cveća i kaktusa. Forever Bee Honey izvanredan je kao svakodnevna hrana i kao zaštita od bolesti. Pčelari su poznati po dobrom zdravlju i dugovečnosti.
Preporučuje se svakodnevna upotreba meda radi očuvanja dobrog zdravlja i izdržljivosti.
Med povećava otpornost prema raznim bolestima.
·Forever Bee HoneyRegulise rad srca i krvotoka
·Forever Bee HoneySnizava krvni pritisak
·Forever Bee HoneyPotpomaze rad jetre.
·Forever Bee HoneyStiti bubrege.
·Forever Bee HoneyPovecava izdržljivost i energiju.
Optimalne dnevne količine se kreću od 50-100 grama.
Paznja:Osobama sa urođenom ili stečenom algerijom na med se ne preporučuje upotreba meda, pa ni FLP meda bez konsultacije lekara.
Sadržaj: 34% grožđani šećer, 40% voćni šećer, 7% vitamina, minerali, aminokiseline, proteini. Poboljšava varenje, daje puno energije i jača imunitet. Dodavanjem polena i pčelinjeg saća postiglo se da ovaj med postane najdragoceniji med na svetu.

Cena: 17,80 eura

Нема коментара:

Постави коментар