уторак, 16. октобар 2012.

Morska so za kupanje



Originalna Morska So iz Mrtvog Mora pomaže kod problema sa kožom, a u kombinaciji sa eteričnim uljima deluje opuštajuće. . .



Ova kupka sadrži legendarnu SO iz Mrtvog Mora i esencijalna ulja.
Još u vreme starih Egipćana ljudi su putovali iz svih krajeva sveta do Mrtvog mora radi velikog broja terapeutskih (lekovitih) efekata koje ono poseduje.
So je odlična za umirivanje i hidrataciju Naše kože. Lavanda je dobro poznata po svojim aromatično-relaksirajućem delovanju i svojstvima. Aroma terapija sa Lavandom i esencijalnim uljima utiče na dobar san i potpuno opuštanje i relaksaciju.
Linija Forever Living kombinovala je ova 2 moćna sastojka u jedan proizvod, Relaxation Bath Salth, da bi stvorio jedan od najrelaksirajućih eliksira. Samo 2 kašike ove kupke je sve što vam treba za opuštajuću i umirujuću kupku koju nećete zaboraviti.
Odagnajte brige uz pomoć aromatične mešavine legendarne soli iz Mrtvog mora, lavande i drugih eteričnih ulja.
Potrebna je količina soli od samo dve supene kašike, kako bi uživali u smirujućem, relaksirajućem i ujedno nezaboravnom doživljaju. 

Morska so izezetno deluje na regeneraciju ćelija kože i pomaže kod problema sa kožom posebno ako se kombinuje sa Alojinim krema, kako kod problema manjih iritiacija pa sve do problema kao što su razne akne, gnojne bubuljice pa i kod problema Psorijaze gde je potrebna redovna primena!!!
Kod Psorijaze je potrebno redovno upotrebljavati i kreme ali i piti Aloju u kombinaciji sa specificnim Antioksidantima !!!
Sastav: Morska so iz Mrtvog mora, Lavanda, esencijalna ulja Citrusa, Bergamota i Voća

Cena 21,00 eura

+381 (064) 376-74-92             +381 (062) 825-87-96

Нема коментара:

Постави коментар