среда, 7. новембар 2012.

Pcelinji proizvodi


FOREVER BEE HONEY -prirodni cvetni med


FLP med je 100% prirodni nefiltriran i nepasterizovan, obogacen maticnim mlecom i polenom, vrhunskog kvaliteta..Forever Bee Huney je od mnogobrojnog pustinjskog cveca i kaktusa. Izvanredan je kao svakodnevna hrana i kao zastita od bolesti. Pcelari su poznati po dobrom zdravlju i dugovecnosti.
Preporucuje se svakodnevna upotreba meda radi ocuvanja dobrog zdravlja i izdrzljivosti. Med povecava otpornost prema raznim bolestima. Regulise rad srca i krvotoka Snizava krvni pritisakPotpomaze rad jetre.Stiti bubrege.Povecava izdrzljivost i energiju.Optimalne dnevne kolicine se krecu od 50-100 grama.
Paznja: Osobama sa urodjenom ili stecenom algerijom na med se ne preporucuje upotreba meda, pa ni FLP meda bez konsultacije lekara.

FOREVER BEE POLEN


Forever Bee Polen je proizveden od polenovog praha velikog broja biljaka. i zato ima vece lekovito dejstvo nego sto ga ima polen od jedne vrste.Zatim proizveden je hladnim postupkom,a kao vezivo za tabletiranje je upotrebljen Forever med.Polen se ne smatra lekom, vec kompletnom prirodnom hranom
Veoma povoljno deluje na metabolizam. Oslobadja od zamora. Povecava energiju. Izvanredno pozitivno dejstvo pokazuje pri dnevnoj upotrebi od 3 - 4 tablete pojedinacno u vremenskim razmacima, u toku dana, posebno u kombinaciji sa Aloja vera napitcima.
Dejstvo Forever Bee Polena: ublazava simptome starenja, otklanja fizicki zamor, olaksava intelektualni rad, otklanja psihicke smetnje, smanjuje nervnu napetost, regulise poremecaje krvotoka. regulise rad probavnih organa, deluje protiv proliva i protiv zatvora, jaca i popravlja vid,ublazava posledice zracenja, pomeze kod skleroze i dijabetisa, a posebno kod adenoma prostate.

FOREVER PRPOLIS


Propolis je najpoznatiji prirodni antibiotik Forever Propolis u obliku tableta je proizveden od najcisijih sirovina: prirodnog propolisa, Aloe vere i ekstrakta kamilice.lekovita svojstva propolisa su poznata od davnina.U narodnoj medicini je koriscen za tretman otvorenih povreda i rana.Propolis se lako apsprbuje u organizmu, ne ostecuje korisnu crevnu floru i ne dovodi do rezistentnosti mikroorganizama., radi cega se smatra veoma pogodnim kao preventivna zastita od raznih infekcija. Kad se uzima u kombinaciji sa Aloe vera napitcima daje izvanredne rezultate u imuno-bioloskoj terapiji, za opste jacanje imunog sistema.
Najcesce se preporucuje za sledeca stanja: razne upale i infekcije disajnih organa, katar zeludca,infekcije zucne kese i zucnih kanala, mokracnih puteva, ginekoloskih upala, promena na kozi uz istovremenu primenu Aloe Propolis kreme. Dnevne doza je 2-3 puta po jedna tableta, najbolje ispod jezika.

FOREVER ROYAL JELLY


Forever maticni mlec je vrhunskog kvaliteta, jer sadrci sve karakteristike prirodnog mleca i veoma je pogodan za upotrebu u obliku tabkleta.
Maticni mlec, hrana za larve, kojim se jedino matica u kosnici hrani dozivotno, cime obezbedjuje enormno dug zivot i produktivnost, jos uvek pretstavlja veliko cudo prirode i krije mnoge tajne.Preobrazaj kakav cini maticni mlec kod pcela je jedinstven u zivotinjskom svetu.U narodnoj medicini od davnina postoje iskustva o povoljnoj delotvornosti maticnog mleca na ljudski organizam.To se posebno odrazava kod neuhranjene dece i zaostale u razvoju - iz bilo kog razloga. Zna se da maticni mlec podmladjuje, jer povecava razmenu materija, i znatno ubrzava oporavak posle bolesti i operacija.
Maticni mlec se ne smatra lekom, vec lekovitom hranom koja se preporucuje zdravima za ocuvanje dobrog zdravlja kao i osobama sa odredjenim zdravstvenim problemima.
Upotreba Eorever Royal Jelly maticnog mleca daje izvanredne rezultate kod sl edecih stanja: jacanja imunog sistema, podmladjivanja i ublazavanja simptoma starenja (fizickog i mentalnog), regulacije metabolizma i smanjenja zamora, povecanja energije, otklanjanja stomacnih problema, popravke krvne slike ( malokrvnost), depresija i nervne slabosti, klimaktericnih smetnji. Za dobre kondicije preporucuje se 1-2 tablete dnevno, ne gutatti vec lagano otopiti ispod jezika Za otklanjanje neplodnosti kod oba pola i povecanje broja spermatozoida u kombinaciji sa Aloe vera napitcima daje nabolje rezultate.

Нема коментара:

Постави коментар